måndag 5 september 2011

Gunsta grupp 5 vecka 1

24 -26 augusti

Vid niotiden onsdag morgon, samlades några pirriga och förväntansfulla deltagare samt kursledare vid Västerås centralstation. När alla kommit, körde bussen i riktning mot Romfartuna och huset i Gunsta. Efter lite färskt bröd, nybryggt kaffe och doftande te informerades deltagarna i stora drag om vad som komma skulle inom Grön rehab. Ytterligare lite information och en kort presentationsrunda sig kände sig de flesta trötta av alla intryck. Några tog en bensträckare ut i Gunsta´s vackra trädgård innan det var dags att bege sig hemåt mot Västerås station.

På torsdagen, andra dagen är vädret mulet med regnet lite annalkande. Vid frukostbordet kom Stig som är arbetsförmedlare på Vägen In med en bunt enkäter. Efter lite småprat och kaffe så fyllde deltagarna i enkäterna tålmodigt och koncentrerat. En liten promenad i den vackra trädgården hann vi också med.

Tredje och sista dagen för veckan fick deltagarna träffa Camilla, terapeut inom Grön Rehab. Efter en gemensam frukost med kaffe och lite småprat så var det dags för vårt första gruppsamtal. Lite läskigt för de flesta men alla klarade detta med bravur.
Grön Rehabs första vecka var avklarad För Gunstagruppen. Tre dagar som kanske har medfört många nya tankar, funderingar och intryck.
Trevlig helg!