måndag 9 maj 2011

Gunsta grupp 4 vecka 6

2-6 maj
Måndag och det kändes som om nordanvinden hade fått riktigt grepp om Västerås, kylan var påtaglig. Efter att vi hade satt oss i bussen for vi till stugan. Det var inte så lätt att ta sig dit idag eftersom de håller på att bygga om vägen utanför, men väl framme mötes vi upp av Marianne. Alla samlades inne i mysrummet och Marianne började med samtalen. När de var klara for vi tillbaka in till stationen och sa hejdå till varandra.
Magnus Pettersson
Tisdag morgon och denna morgon hade snö med sig på sitt program, kallt var det. Vi skulle ha haft Vilt föreläsning ute vid Strömsholm, men kylan gjorde att vi hade den istället inne hos oss vid Skogsstyrelsen. Magnus Pettersson, skogskonsulent, som var vår föreläsare för dagen gav oss nya kunskaper om djuren som finns runt oss i naturen. Alla var jättenöjda med föreläsningen och vi vill tacka dig för din tid idag. Efteråt for vi tillbaka till stationen igen och sa hejdå till varandra.
Onsdag och denna dag hade vi en bara vara dag och då hade vi valt att åka ut till Åsby Trädgård samt efter det till nya IKEA. Det var härligt bara att promenera runt i butikerna. Många fick inspiration till sina egna hem, våren kändes i luften och med den kände nästan alla att något nytt borde komma in i deras liv. I bussen skrattades det mycket och pratades om allt som de hade varit med om under dagen. Vi styrde bussen emot stationen efter dagens program och sa senare hejdå till varandra.
Torsdag och dagens promenad hade vi ute vid Hökåsens spår, ett spår som vi varmt rekommenderar om man vill ha ut max av sin träning i en vacker natur. Terrängen var väldigt kuperad vilket gav ny styrka i hela kroppen. För att få ut så mycket som möjligt så tog vi två rundor innan vi återigen for tillbaka in till stationen. Väl framme där sa vi hejdå och önskade varandra en solig helg med en massa gott, vilket jag också önskar Er alla läsare!