söndag 16 oktober 2011

Gunsta grupp 5 vecka 8

10-14 oktober

Deltagarnas har nu haft sin sista ”Grön rehab” vecka.  Det som från början kändes för långt, kändes nu med facit i hand alldeles för kort. Vad fort det har gått, vad mycket vi har fått göra. Kan vi inte få gå några veckor till? - Summerade deltagarna sina kursveckor. Men allt gott har ett slut och så även ”Grön rehab”. För att knyta ihop ryggsäcken innehöll den avslutande veckan ett sista gruppsamtal med Camilla, vilket denna dag handlade om reflektioner och tillbakablickar på de åtta veckor som gått. Hur det kändes i början under tidens gång och hur det kändes idag.

På onsdagen så ville deltagarna avsluta sin tid med en gemensam lunch ute i Gunsta. Det hackades, stektes, rördes om, bakades etcetera, vilket resulterade i en härlig lunch fylld med diverse läckerheter. 

Avslutningsdagen klev vi in med lite sorg i hjärtat i Gunsta´s stuga. Lite gott fika, skriva utvärdering, utdelning av kursintyg och bilder från  åtta veckor  ”Grön Rehab” fick avsluta vår tid tillsammans innan den sista färden gick mot Västerås station.

Jag, kollegorna i Grön rehab, Camilla vår samtalsterapeut och Jean, vår jobbcoach önskar alla ett stort LYCKA TILL på er framtida färd.